luni, 29 august 2011

Jocuri Recomandate


Salutare dragi copii, fiindca am adunat o gramada de jocuri foarte frumoase in ultimul timp, ne-am hotarat sa facem o selectie de jocuri recomandate,  de care voi, baieti si fete va puteti bucura !
In primul rand, unul dintre cele mai recente jocuri pe care le-am adaugat pe siteul cu jocuri este Ferma Oilor, un joc extreme de frumos pe care cu siguranta o s ail placeti. In acest joc cu oi  trebuie sa ai griji de fiecare dintre cele 3 oi simpatice pe nume Shirley, Shaun si Timmy sa ajunga in siguranta la hambar unde sa innopteze. Distractie placuta !
Daca esti un om de birou si vrei sa para ca lucrezi avem un joc  frumos joc in context, excel like, botezat Gaseste Iesirea,  Gaseste iesirea pare sa fie un spreadsheet insa in realitate este doar un joc in care tu fugi de colo colo .
De asemenea  daca esti genul, eco, organic si iti place natura, te poti juca jocul cu copacul  in care tu joci rolul unui gradinar care trebuie sa creasca un copac ale carui ramuri trebuie sa treaca prin niste inele, in realitate acest joc este mai greu decat pare de aceea l-am adaugat in categoria jocuri recomandate.
Avem si un joc relaxant si DULCE, joc numit Colecteaza Zaharul , in acest joc trebuie sa colectezi zaharul la fel cum zice si numele, ca sa faci asta trebuie sa trasezi linii cu creionul directionand zaharul care cade catre cani, Colecteaza zaharul poate fi gasit in Jocuri Logice.
Deorece scoala se apropie cu pasi rapizi, nu uitati sa verificati jocuri logice si jocuri puzzle.
Ca deobicei noi va dorim , Sport la Joaca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu