joi, 25 august 2011

Jocuri Votate si Jocuri Noi


Dragi baieti si fete! Vazand cat de incinse sunt jocurile, ne-am hotarat sa va anuntam care sunt cele mai votate jocuri si care sunt cele mai noi jocuri de pe site-ul vostru preferat de jocuri!
Topul celor mai votate jocuri
Pe primul loc se afla Joc cu Jeep  -ul ucigas si categoria jocuri actiune , jucat de baieti nazdravani asa cum ne place noua mai mult si mai mult, Povestea scurta a jocului cu masina , joc cu jeep ar fi : Apocalipsa pare sa fi venit in oras, care este in febra distrugerilor. Tu ai fost lasat de politie in inchisoare, de unde ai reusit sa evadezi si sa furi una din masinile lor de Politie, un jeep 4x4, cu care sa fugi pentru viata ta. Mai multe instructiuni despre acest minunat joc gasesti pe site-ul de Jocuri .

Tot pe primul loc in cele mai votate jocuri de data aceasta din categoria jocuri logice , se afla iubitul nostru joc cu 6 broscute , despre care nu o sa intru in detalii pentru ca e hipercunoscut de catre toata lumea.
Iar pe primul loc (cred ca v-ati dat seama deja ca toate jocurile noastre sunt de primul loc) se afla un Joc cu test de conducere , pentru ca ne place sa conducem masini frumoase si sa ne jucam cu masini!
Cele mai noi jocuri 



Dinamita Exploziva este un joc de logica in care trebuie sa gasesti locurile ideale in care sa fixezi dinamita. Numai asa misiunea va avea un real succes. In acest joc vom folosi mouse-ul. Dai click pe dinamita si apoi click acolo unde vrei sa dinamitezi. Iti va aparea cu rosu portiunea care poate fi dinamitata.
Cum vara asta ne-am balacit si ne-am improscat cu multa apa, si pentru ca iubim apa in mod deosebit, ne jucam si Joc cu Pompeaza apa in acest joc trebuie sa conecteazi tevile si sa dai click pe butonul de Pompat pentru ca apa sa treaca prin conducte si sa ude recolta si animalele.
Umatorul joc , dar nu intamplator este un joc cu masina timpului . In jocul cu masina timpului, miscarile pe care le vei face cu robotelul, le va face si clona ta din momentul in care vei revenii in punctul de plecare si vei apasa tasta spatiu. In acest timp vei putea sa-ti indeplinesti misiunea.
Va place sa va jucati joc cu ninja ? bineinteles ca va place! Tuturor ne plac misterele personajelor ninja, si ne dorim  sa fim ninja , din acest motiv acum mai aveti un joc in plus numit Ninja Kami – Bowja 2
Un alt joc pentru voi dragi copii , joc cu baloane   adaugat langa celelate jocuri cu baloane pe care le jucati zilnic.

Aici se termina lista noastra de jocuri , jocuri gratis online. Pana data viitoare jucati-va mult!
Spor la joaca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu