marți, 23 august 2011

Sfarsit de luna Jocurile AuGust

Ti-am pregatit o gramada de surprize si jocuri de calitate, care te asteapta pe minunatul site de jocuri gratis http://www.cujocuri.com. Sunt sigur ca ti-ar placea sa experimentezi jocuri sport, fapt pentru care am adaugat cateva jocuri ca Darts - Bulls-Eye, exact ca cel clasic, doar ca modul de calcul este automat, deci te poti concentra doar pe strategia de joc si pe numerele dorite. Un alt joc de sport este Biliard. Asemanator jocului clasic de biliard, acest joc iti ofera in plus posibilitatea de a fixa si a lovi exact bila, exact cum doresti. Poti juca impotriva computerului sau impotriva unui prieten. Daca iti place sportul cu siguranta esti un mare fan al fotbalului, iar daca iti place fotbalul cu siguranta iti va placea si noul joc flash Fifa 2008. Poti avea cele mai mari echipe din intreaga lume! Daca tot suntem la capitolul fotbal, va recomand si jocul Fotbal cu Roboti. Doua echipe a cate 10 roboti concureaza impreuna pentru a castiga mingea si a inscrie cat mai multe goluri. Pentru a deveni campion mondial trebuie sa castigi 4 divizii. Poti alege intre 32 de echipe, 320 de roboti jucatori, fiecare cu numele si abilitatile sale unice.
            Daca iti plac jocuri logice, ti-am pregatit cateva jocuri care-ti vor pune mintea la incercare. Dinamita Exploziva este un joc de logica in care trebuie sa gasesti locurile ideale in care sa fixezi dinamita. In fiecare nivel ai cate o misiune de indeplinit. Pompeaza Apa este tot un joc de logica in care trebuie sa conectezi tevile pentru ca apa sa treaca prin conducte, sa ude recolta si sa ajunga la animalele insetate. Masina Timpului este un joc in care ai la dispozitie un robotel si o masina a timpului. Scopul este sa te folosesti inteligent de masina timpului pentru a indeplinii tascul din fiecare nivel. Miscarile pe care le vei face cu robotelul, le va face si clona ta din momentul in care vei revenii in punctul de plecare si vei apasa tasta spatiu. In acest timp vei putea sa-ti indeplinesti misiunea. Lumina Lunii este un joc in care trebuie sa construiesti turnuri. Construieste o structura stabila pentru a ajunge la lumina Lunii. Pentru a trece la nivelul urmator trebuie sa pastrezi un nod in lumina Lunii pentru cel putin 3 secunde.



Sunt disponibile si noi jocuri de strategie pentru cei interesati. Aceste jocuri sunt sigur ca-ti vor starni interesul si te vor capta intens. Poti alege intre urmatoarele jocuri. Puscasi Marini in care esti un infanterist spatial, avand obiectivul de a elimina fortele ostile de pe planeta Pluto. Daca esti fac de jocuri in care actiunea se petrece cu mult timp in urma fata de prezent atunci Razboi Medieval este jocul perfect pentru tine. Scopul jocului este de a-ti proteja castelul. Jocul incepe in epoca medivala unde posibilitatile sunt limitate. Dupa 10 valuri de atacuri inamice vei avansa la epoca moderna, unde vei avea posibilitatea de a instrui unitati si turnuri mai avansate tehnic. In cele din urma, daca vei supravietui unui alt atac de 10 valuri poti ajunge in viitor, unde vei avea posibilitatea de a instrui unitati avansate de razboi si a construi turnuri avansate cu laser si plasma. Turnul de Aparare este unul dintre cele mai interesante din aceasta categorie. Apara baza de navele inamice. Ai la dispozitie arme de aparare (turele) care trebuie sa le construiesti pentru a apara baza de inamici.
Pentru ca stiu ca va plac masinile am adaugat si cateva jocuri noi in categoria jocuri cu masini. In Impact Total  trebuie sa ciocnesti cat mai multe masini fara a-ti cauza damage masini tale. Ai bonusuri pe care le poti aduna de pe drum. Poti trege cu raghete, accelera darotita NOS-ului sau atrage celelalte masini, cu ajutorul unui electro-magnet. Plimbarea Traznita este un joc in care tu esti un mesager, iar misiunea ta este de a livra marfa la timp. Tine minte ca ai doar o singura masina, asa ca incearca s-o mentii in conditii bune. Tancul Anihilator iti testeaza abilitatile de bun militar. Trebuie sa dobori doar inamici, fara a ataca deloc civilii. Drifterii Orasului - Participa la o cursa fenomenala pe strazile orasului Tokio. Fii primul care termina cele 3 tururi de circuit, concurand impotriva altor 7 oponenti. Ai grija sa nu busesti prea mult masina in coliziuni. Foloseste nitro la momentul potrivit pentru a-ti lasa in urma oponentii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu