duminică, 25 septembrie 2011

Jocuri Auto: Jocuri cu Masini, Jocuri Camioane

Astazi este o zi linistita, suntem obositi dupa atata joaca de ieri si avem chef de ceva jocuri de plimbare sau mai bine zis jocuri de condus, cum ar fi jocurile auto, asa ca noi, va propunem cateva feluri de jocuri pe 4 roti, cum ar fi jocuri cu masini .

Ce puteti gasi in categoria jocurilor cu masini:



Mustang-ul Nebun - In acest joc tu esti soferul unei minunare masini americane, Se stie ca masinile Mustang sunt extrem de puternice si ca orice sofer si-ar dori sa fie cel putin o data la volanul unei astfel de masini. Noi iti punem la dispozitie acest joc sa te poti bucura de o imensa putere!



Incarcarea Camionului - Esti genul caruia 4 roti nu ii sunt de ajuns ? sau poate greutatea masinii e intodeauna prea mica ? Prea bine, esti invitat de a incerca jocul "Incarcarea Camionului". In acest joc esti pus in fata faptului de ati arata skillurile de conducator de camion sau tir in cursul a peste 10 levele.



Cursa cu ATV - ATV-urile sunt cele mai frumoase jucarii pe patru roti, te poti bucura de ele pe plaja, le poti forja pe malul raului, si cel mai extrem loc pe munte si drumuri forestiere. Sunt adevarate pompe de adrenalina. Desigur ca un joc cu atv-ul nu putea lipsi de pe site-ul nostru de jocuri si mai ales de pe langa celelalte jocuri cu masini, camioane sau utilaje. Jocul acesta cu ATV-ul este 3D si esti in competitie cu alti ATV-isti aduna cat mai multe medalii si cat mai multe fulgere pentru putere maxima, dar ai grija sa nu te rastorni cand aterizezi dupa salturi!



Am tot vorbit despre jocuri cu masini, despre jocuri cu camioane, despre jocuri cu atv, dar nu putem sa ne oprim aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe iubitorii de 2 roti, asa ca, in continuare vom prezenta jocuri cu motociclete pe care puteti sa le accelerati la noi pe site si poate sa faceti o tura si o schema!

Jocuri cu motociclete pe care le poti intampina pe site-ul de jocuri



In functie de gusturile voastre puteti alege ce fel jocuri cu motociclete va plac, puteti alege dintre, jocuri cu motociclete motocross, curse , AAAA ! aproape ca era sa uit, unele dintre jocurile cu motociclete sunt 3D ! ;) Sa incepem prezentarea:



Moto Cross - Am pus jocul Moto Cross in capul listei deoarece acesta este unul din jocurile preferate cu motociclete ale mele, pentru ca sunt genul care prefera moto cross si pe langa asta e si 3D! Dupa ce o sa-l jucati cu siguranta o sa mai reveniti la el!



Cursa printre Dinamite - Este un joc foarte haios cu motociclete ! Simplu, cand ne distram noi cel mai tare ? Cand altcineva se raneste! (glumesc). In acest joc tre' sa scoateti sadicul din voi afara, trebuie sa manevrati motocicleta in asa fel incat conducatorul ei sa pice pe cat mai mult dinamite posibile



Cam atat pentru azi, noi, ca deobicei va dorim Spor la Joaca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu