vineri, 16 septembrie 2011

Jocuri cu Desene si Jocuri

Salutare dragi copii.



Azi revenim cu vesti bune. una dintre ele e ca site-ul vostru preferat de jocuri, a depasit numarul 400 de jocuri publicate! E minunat! Acum aveti jocuri la dispozitie, mai multe ca niciodata! Dar sa nu va ganditi dragi copiii ca ne oprim aici, noi adaugam multe jocuri zilnic pe portalul vostru preferat de jocuri iar in scurt timp acest numar va fi nesimnificativ!



Ultimele jocuri care le-am adaugat, cu siguranta o sa va placa, deoarece sunt jocuri cu desene. In jocuri cu desene veti gasi personajele voastre preferate din desene animate ! Cum ar fi Kung Fu Panda, in acest joc cu Kung-Fu Panda trebuie sa-l ajuti pe celebrul urs sa mearga cu masina si sa colecteze cat mai multi sushi. Ai grija insa ca personajul sa nu se rastoarne. De asemenea in Jocuri cu desene veti gasi un Joc cu Ben 10, Ben 10 trebuie impreuna cu Gwen si unchiul sau sa salveze iar lumea de misteriosi monstri. El trebuie sa lupte cu ei pe mare in aer si pe pamant pentru a-i birui cu adevarat. Iar pentru la sfarsit v-am pastrat ce e mai frumos! Personajele voastre preferate, si cele mai simpatice Tom si Jerry ! Jocul cu Tom si Jerry este putin mai special, ti se pune creativitatea si meticulozitatea la incercare, trebuie sa-l ajuti pe Jerry sa construiasca podul pentru a ajunge la cascaval, fara a cadea pe podea si a-l trezi pe Tom. Pentru asta ai la dispozitie bete de chibrit si agrafe de hartie. Arata-ne cat de bine stii sa-l ajuti pe Jerry sa scape din ghearele motanului TOM !



Alte Jocuri cu Desene Animate care v-ar putea interesa sunt: Jocuri cu Scooby Doo pe Skateboard , pentru ca scooby doo este unul dintre cele mai iubite personaje din desene animate, scooby doo este un detectiv neinfricat care rezolva tot felul de mistere impreuna cu gasca lui !



Mai avem un joc cu Jerry numit "Dl si Dna Jerry se saruta" - Luptele nesfarsite dintre cele mai iubite doua personaje din desenele pentru copii , se par ca au luat sfarsit in acesc episod, iar micutzul Jerry are o iubita foarte frumoasa pe care trebuie sa o sarute fara sa il vada motanul Tom. Tu trebuie sa fi atent la Tom si sa le faci un semn discret sa se opreasca inainte de a se infuria Tom al nostru. Trebuie sa tineti click-ul apasat astfel se vor saruta Jerry si iubita lui.



Daca esti genul caruia ii plac Anime-urile, avem un joc cu naruto care s-ar putea sa te intereseze, in acest joc trebuie sa-ti alegi un personaj preferat dintre Jetix, Naruto, Sasuke si Gaara, si sa-i imbraci, acesta este un fel de joc dress-up care ar putea place si fetitelor.



Cam atat pentru azi, chiar daca v-am enumerat doar cateva dintre jocurile pe care le puteti gasi pe http://cujocuri.com, mai bine e sa cautati singuri jocurile preferate voua.



Spor la joaca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu