joi, 22 septembrie 2011

Jocuri cu Desene

A venit vreamea unui nou val de jocuri cu desene! fara sa mai explicam de ce jocurile cu desene sunt nemaipomenite, pentru ca orice copil o stie asta.



Iti place wolverine, iti place Rogue, Gambit, Jean Grey sau poate alte personaje. Minunat pentru ca avem un joc cu x-men in care poti sa te joci cu personajele tale preferate din x-men, o poveste cu mutanti care salveaza lumea cu super puterile lui, Nu mai sta pe ganduri si vino si distreaza-te alaturi de personajele tale preferate de pe cartoon network.  Obiectivul tau este sa iti creezi propriul joc cu personajele din X-Men



Va place Ben10 va place skateboardingul ? Va plac ambele ? Beton, avem un Joc cu Ben10 pe Skateboard



Ben 10 este un personaj pe nume Benjamin "Ben" Tennyson este eroul principal al serialului. Are 10 ani. Ii place să joace jocuri video si sa se dea cu bicicleta. Acesta intra mereu in bucluc. Parul sau este saten inchis. Poarta un tricou alb, cu o dunga neagra verticala. Facand o plimbare in padure, Ben a gasit Omnitrixul, care s-a lipit de mana lui. Nereusind sa-l dea jos, a folosit puterile acestuia devenind un super erou. Ben se mandrește cu faptul ca e erou, si ca are Omnitrixul. El isi iubeste verisoara, Gwen, deși se ceartă de multe ori. Cele mai frecvente expresii a lui Ben sunt "Oh, la naiba", „Oh, doamne!” si "E timpul să fiu erou!". Asa ca dragi prieteni, nu mai pierdeti timpul si incercati acest joc!



Un alt erou foarte iubit este Batman sau Omul liliac, Batman isi inspaimanta adversari si se impune cu usurinte in fata oricarui delicvent, fie ca e vorba de joker sau altcineva, Batman intotdeauna obtine ce isi doreste, si anume dreptate si pace in Gotham City. Nu intamplator avem pe Website-ul cu Jocuri un Joc cu Batman.



Dar nici Jocuri Ben10 , Batman sau X-men nu sunt ultimii eroi cu care va puteti juca pe portalul vostru preferat de Jocuri. Mai gasiti si pe Generator REX si alti eroi neinfricati! . Va astept la joaca !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu