sâmbătă, 24 septembrie 2011

Jocuri Fotbal in Weekend

Azi este sambata, suntem in weekend si ne jucam in liniste si fara nici o graba. In cateva randuri va voi prezenta de ce jocuri va puteti bucura azi.



In weekend ne putem juca jocuri fotbal in functie de ce preferinte aveti pe site-ul nostru puteti gasi, fotbal 3d cu cupa mondiala, unde trebuie sa-ti invingi toate echipele adverse pe o coloana sonora nemaipomenita , ce iti va aduce aminte de cupa pentru care s-a jucat in  africa.



De asemenea mai poti juca fotbal cu roboti in care poti face  doua echipe a cate 10 roboti concureaza impreuna pentru a castiga mingea si a inscrie cat mai multe goluri. Pentru a deveni campion mondial trebuie sa castigi 4 divizii. 32 de echipe, 320 de roboti jucatori, fiecare cu numele si abilitatile sale unice. Iti poti colora, schimba numele jucatorilor sau al echipei asa cum vrei tu.



Din aceasta categorie de jocuri fotba, nu poate lipsi nicicum cel mai popular joc de fotbal , fifa. Fifa 2008 este adresat adevaratilor fanatici ai fotbalului pe care ii invitam sa joace cu cele mai mari echipe din intreaga lume!



Surpriza ! lista noastra cu jocuri fotbal nu se opreste aici ! din subcategoria jocurilor fotbal cu lovituri avem , lovituri de la 11 m si lovituri libere baggio. Iar daca esti genu care jocurile standard impotriva calculatorului te plictisesc, avem pentru tine un joc fotbal multiplayer sau zis fotbal in 2 sau poate fotbal brutal, nu conteaza ce alegi, noi te asteptam sa ne distram impreuna la un joc cu  mingea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu