marți, 13 septembrie 2011

Jocuri noi odata cu inceperea noului an scolar!





Salut si bine ati revenit pe blogul nostru de jocuri. Odata cu terminarea vacantei de vara si cu venirea noului an scolar, stim ca nu prea mai aveti timp si de jocurile noi de pe site-ul nostru. De aceea v-am pregatit cateva jocuri foarte incitante care nu sunt foarte lungi si care sigur va vor placea.



Puteti incepe cu unul din jocurile cu sport cum ar fi Fotbal American cu Taz in care trebuie sa-l ajuti pe Taz sa inscrie eseuri. Daca esti fan desene animate te poti juca unul din muletele jocuri cu personaje preferate, cum ar fi cel cu Bugs Bunny si Testoasa, in care trebuie sa arati ca nu este adevarat mitul ca testoasa invinge intotdeauna.



Chiar daca parintii iti dau voie la calculator doar 1-2 ore pe zi te poti juca linistit jocuri cu masini, jocuri cu impuscaturi sau chiar jocuri logice. Daca vrei sa-i impresionezi pe parintii tai cu niste jocuri educative poti incerca jocuri cu matematica, in care iti poti incerca abilitatile de aritmetica.



Pentru ca nu mai este mult si vine si iarna spune ce cadouri iti doresti de la Mos Craciun. Poti sa-ti faci o idee incercand unul din jocurile de iarna. Poti de asemenea incerca si jocuri cu camioane, in care poti incerca sa conduci camioanele si sa demonstrezi ca esti un pilot adevarat. Alte jocuri de condus sunt cele cu motociclete in care trebuie sa-ti mentii echilibrul si sa duci cursa la bun sfarsit.



Noi jocuri adaugate gasiti in categoria logice, unde poti incerca jocuri ca Dame, Test Desene Animate sau Tintar Modern.





Cam atat CuJocurile care aduc scoala. Va asteptam pe site-ul nostru pentru o distractie pe cinste. Un an nou scolar cu multe note bune si multe satisfactii!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu