miercuri, 28 septembrie 2011

Jocurile si Temele de Casa



Iata ca desi scoala a inceput, site-ul http://cujocuri.com va ofera posibilitatea de a va relaxa si de a va distra singuri sau alaturi de prietenii dragi. Chiar daca sunteti inchisi in casa si poate „obligati” sa va faceti temele pentru scoala, in timpul pauzelor puteti da o fuga pana la PC si sa va jucati unul dintre minunatele jocuri noi aparute pe acest site de jocuri.



Si ca sa va venim in ajutor va vom recomanda unele jocuri foarte faine si placute care sigur va vor tine in priza si care va vor indemna sa terminati mai repede temele de casa. Iata, deci, jocurile noastre. Stim ca sa plac mult jocurile cu masini, de aceea am adaugat mai multe articole in care va veti putea exersa priceperea intr-ale condusului. Spre exemplu in jocul Camionul din Transformers trebuie sa fiti atenti la incarcaturi si sa le transportati cu mare grija pentru a castiga cat mai multe puncte. Daca iti plac robotii trebuie sa te joci acest joc minunat, care nu este un joc cu roboti normal, este chiar mai mult de atat, este un joc cu camioane transformers. Acestea vor trebui conduse astfel incat sa duca materialele la destinatie in siguranta pentru a completa misiunea.



Pentru cei carora le plac jocurile logice am pregatit Albina Buclucasa joc in care esti o albina care a fost prinsa din gresala intr-o inchisoare de maxima securitate unde trebuie sa gasesti o cale de a evita inamicii si a iesi cat mai rapid. Insa asta nu e tot. Evolutia Masinilor sigur iti va pune la incercare gandirea.



Indemanarea este esentiala atunci cand trebuie sa conduci un vehicul sau sa pilotezi aparate zburatoare, cum ar fi jocuri cu eliciptere sau jocuri cu avioane. In jocul Elicopterul de Teste va trebui sa conduci oamenii de stiinta la laboratoare in timp util. Alte jocuri pe care le puteti incerca pe acest site sunt cele cu sport. Veniti alaturi de Tom si Jerry si faceti ski pe apa, distrati-va facand diferite acrobatii cu Tom. Celebra cursa dintre iepure si broasca testoasa are loc intr-un joc cu animale unde vedeta este Bugs Bunny, pe care trebuie sa-l ajuti sa castige. Avem destule jocuri cu personajele preferate din desene animate de pe cartoon network. Puteti alege intre Ben 10, Naruto, Batman sau Power Rangers. Bineinteles ca Scooby Doo nu poate lipsi din aceasta lista, din care mai face parte si Diavolul Tazmanian.



Sper ca va plac noile jocuri aparute si ca o sa va distrati la maxim alaturi de prietenii vostrii.



Spor la teme si la jucat!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu