vineri, 14 octombrie 2011

Jocuri cu Camioane - Camionul si Zapada

Salutare, salutare!



Cu toti asteptam cu nerabdare zapada, care ne-a dat saptamana aceasta cateva semne ce ne-au dus cu gandul la sanius, snowboard sau schi. Pentru ca in ultima vreme am completat colectia de jocuri cu camioane, va recomandam  chiar cele mai noi jocuri: Camionul si Zapada, esti sofer pe un camion si trebuie sa conduci prin zapada pana in varful muntelui, dovedeste ca esti capabil sa urci camionul de 10 tone pana pe creasta muntelui! Un alt joc cu camioane este  Camionul de Hallowen , un joc care a fost pregatit cu ocazia Hallowenului, in acest joc trebuie ca tu sa conduci camionul si sa cari cu el dovleci pentru ca orasul are nevoie de ei cu prilejul Hallowenului. Jocuri noi pot fi gasite si in jocurile cu masini, unul dintre ele fiind chiar "Formula 1" .



Pe scurt o sa va prezentam si cele mai noi jocuri cu lupte:



1. Karate cu Bugs Bunny : Un Joc cu Karate, in care poti sa-ti alegi un personaj din desene animate, cum ar fi Bugs Bunny!



2. Batman – Echipa Dubla : Fanii Batman, se pot lupta cu piratii lui Kanjar



3. Lupta cu Virusii : Virusii trebuiesc eliminati, ai la dispozitie peste douazeci de arme, elimina toti virusii care-ti ies in cale, si devin-o campion!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu