vineri, 28 octombrie 2011

Jocuri cu Lupte cu Monstrii

Iubitul nostru weekend a venit impreuna cu o vreme putin mai racoroasa, dar chiar si asa ar fi pacat sa nu iesim la o o plimbare prin parc sau  la un exercitiu fizic pe terenurile special amenajate.



Cum deja v-am bine obisnuit, pentru acest weekend avem pregatite cateva joculete noi - pe gustul vostru. In acest weekend ne vom juca jocuri aventuri .



Iata si prezentarea:



1. Lupta cu Monstrii - Aventura adevarata nu poate fi decat atunci cand duci o lupta cu monstrii. Esti un razboinic adevarat, nu stii ce e frica iar curajul il mananci pe paine.Va trebui sa te infrunti cu diferiti extraterestrii, asa ca pregateste-te pentru 3 nivele in care monstrii  vor incerca sa te vaneze la fiecare colt



2. Gaseste Cheia - In acest moment cu siguranta te intrebi, ce poate fi asa aventuros in a gasi o cheie. Ei bine, "Gaseste Cheia" este chiar un joc din 2011 de aventura la cel mai intal nivel.Va trebui sa colectezi cat mai multe monezi si mai important va trebui sa gasesti cheia pentru a putea trece nivelul. Multe surprize te vor astepta pe parcursul jocului!

Jocuri ce urmeaza a fi adaugate pentru maine 29/10/2011:



1. Jocuri Sport - Multi oameni prefera sa joace online acest tip de jocuri pentru ca nu implica nici un fel de violenta, iar unele dintre cele mai populare jocuri sport online, implica: jocuri fotbal, jocuri sportive de iarna (snowboard , schi, saniusi, etc) si multe altele.



2. Jocuri Strategie - Acest tip de jocuri este foarte popular, iar castigurile aduc satisfactii mari, dupa multa truda si strategie.



3. Jocuri Educative - Un gen de jocuri care aduc cunostinte noi prin distractie, jocurile educative prind bine in special la copii, pentru ca ei se dezvolta cu ajutorul acestora pe propriile picioare, iar acest lucru ii ajuta sa isi defineasca mai bine o personalitate. Dar copii nu sunt unicii pentru care jocurile educative au succes, adulti pot si ei sa joace jocuri educative pentru a-si pastra intelectul in forma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu