duminică, 16 octombrie 2011

Jocuri cu Motociclete

Salutare? Cum v-ati petrecut acest weekend ? Noi ne-am distrat jucandu-ne cateva jocuri cu motociclete. Avem tot felul de jocuri cu motociclete, jocuri cu motociclete cu cascadorii, campionatul motocicletelor, motociclete in desert sau chiar jocuri extreme pe motor. In functie de ce fel de jocuri preferi, cand vine vorba de de jocuri cu motocicleta, noi le avem pe toate. Destul cu palavrageala si sa o luam in ordine, incepand cu ultimele jocuri pe motociclete adaugate:



Motocicleta Sensibila , este un joc in care tu trebuie sa arati ca esti un motociclist demn de incredere si nu lovesti alte masini la viteze mari, aduna toate punctele si sparge-ne timpanele.



Campionatul Moto Sud-American - Ghici ce? Esti tu si motocicleta ta la campionatul Sud-American, tot ce trebuie sa faci e sa castigi, lasa-ti adversarii "masca" si castiga toata gloria.



Sporturi Extreme - O motocicleta, multe obstacole si un  topping de adrenalina cu miros de cauciuc topit, fie ca iti plac atv-urile sau motociclete, poti juca acest joc cu sporturi extreme si sa faci tot felul de acrobatii, pe rampe, in aer si asa mai departe. "Just Do It!"



http://www.cujocuri.com/motocicleta-cu-neon/ , Motocicleta cu Neon este doar un alt joc de motociclete pe care il poti gasi pe site-ul de Jocuri. Asa ca nu mai sta pe ganduri, ia tastatura , tasteaza www.cujocuri in adresa browserului tau, alege orice categorie de jocuri doresti si distreaza-te impreuna cu alti prieteni!



Pentru maine v-am pregatit Jocuri Indemanare, Salutare si la mai multe Jocuri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu