joi, 6 octombrie 2011

Jocuri Noi cu Bombe si de Colorat

Salutare, echipa cuJocuri.com, se intoarce din nou cu Jocuri Noi, ca in fiecare zi!



Cum bine stiti deja; faptul ca avem jocuri noi zilnic nu este o noutate, asa ca o sa trecem direct la o scurta prezentare ale jocurilor zilei.



Astazi ne vom juca cateva jocuri cu bombe , pentru ca jocurile cu bombe sunt foarte distractive si cateodata spectaculoase si nu intotdeauna periculoase. "Hockey cu Bombe" este cel mai nou joc cu bombe din multele. De asemenea alt joc, care pe multi i-ar incanta este numit "Vremea Piratilor", in acest joc esti unul dintre pirati si trebuie sa lupti cu inamici , cu ce se lupta deobicei piratii ? cu bombe; evident! deci treci la treaba si scufunda cateva corabii !



Ca sa intelegeti mai exact cu ce ne ocupam noi la cuJocuri.com; cu cititul gandurilor! Noi citim gandurile voastre si stim ce jocuri vreti sa va jucati, de exemplu stim ca vrei sa va jucati jocuri cu impuscaturi, destul de impresionant nu? Dar ce ziceti de jocuri cu masini? Acum, daca sunteti destul de speriati, o sa mentionam faptul ca in categoria jocurilor cu masini avem un nou joc, foarte simpatic! un singur indiciu: coloreaza masina , in acest joc minunat trebuie sa colorezi una dintre masinile din Cars. Dupa ce le colorezi cum vrei tu le poti salva pe calculator, printa pe hartie. Iar daca "coloreaza masina" v-a adus doar de colorat, ati putea foarte bine sa va uitati si peste celelalte jocuri de colorat.



Atat pentru seara asta, va multumim ca sunteti alaturi de noi si va iubim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu