vineri, 7 octombrie 2011

Pragul de 500 de Jocuri atins

PRAGUL DE 500 DE JOCURI A FOST ATINS SI DEPASIT!



Si acum ca si super veste, in prezent colectia noastra de jocuri se regaseste in 500 si ceva de jocuri, asta inseamna ca in ultima luna avem aproximativ 100 de jocuri. Incredibil! Dar aceasta nu s-ar fi intamplat fara existenta voastra, a vizitatorilor care va jucati zilnic pe cuJocuri.com



Va multumim ca existati!



Iar acum sa vedem ce jocuri noi avem astazi, ce jocuri mai sunt trendy si ce jocuri se mai joaca. Pentru inceput noi va propunem jocuri cu cai si este bine stiut faptul ca nu trebuie sa fi un fan al calaritului sau al vitezei si agilitatii ca sa-ti placa caii, de aceea noi suntem siguri ca jocurile cu cai o sa va faca placere. Si daca tot veni vorba de viteza , avem un joc nou, mai exact o cursa de formula 1, chiar in categoria jocuri cu masini, masina de formula unu asteapta cu nerabdare sa fie turata la maxim, sa lase cauciuc intins pe asfalt si miros de ambreiaj in urma! Tot in jocuri cu masini avem un nou joc cu traseu dificil pe care va invitam sa-l incercati. Raliu in desert este un alt nume de joc cu masini, insa ai grija sa ramai pe traseu, daca iesi in decor adversarii se vor indeparta rau de tot, iar sansele tale sa-i ajungi din urma se vor minimaliza. Cum probabil v-ati prins deja, azi se joaca mai mult jocuri cu masini, pentru ca avem si un joc cu Pilot de Curse , care este un joc 3d cu curse!



Cam atat pentru azi, iar daca puteti pastra un secret pentru maine v-am pregatit jocuri cu impuscaturi ! Dar va rog sa ramana intre noi :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu