marți, 8 noiembrie 2011

Ce Jocuri Online Poti Juca Pe CuJocuri.com Partea 1

Va tot trancanim de cateva luni de zile cu fel si fel de jocuri, dar de fapt nu am scris nici un articol in care sa va prezentam categoriile generale de jocuri pe care le puteti incerca pe portalul nostru de Jocuri. Astazi insa ne-am decis sa facem asta, pentru ca voi sa stiti ce exact puteti sa va jucati cand intrati pe site-ul vostru preferat de jocuri. Mai jos gasiti o lista frumos aranjata, alfabetic, care v-ar putea lumina in privinta aceasta.



Jocuri Actiune - Cu un numar considerabil de mare de jocuri de actiune si jocuri cu eroi, in aceasta categorie divertismentul este la el acasa, daca ai peste 3 ani poti gasi nenumarate jocuri care sa-ti capteze atentia



Nu te joaca Jocuri Aventuri doar pentru distractie, jocurile cu aventuri isi pot testa si competentele, poate te gandesti ca nu este foarte dificil sa le joci, insa daca vrei sa obtii un scor record, competenta este aceea care-si joaca rolul. In general jocurile de aventura sunt create sa te ajute sa te relaxezi dupa o zi grea la serviciu.



Jocuri Barbie - Jocurile Barbie sunt doar un alt trend ce au lovit publicul. Printre multele teme de jocuri jocurile barbie sunt cunoscute, incepand de la orice copil care stie sa zica "mama" pana la orice mamaie.



Jocuri Cu Desene Animate - Dupa mult timp petrecut la scoala, multii copii se intorc acasa si dau drumu la programul de desene animate preferat, urmarind desenele preferate, cum ar fi Tom si Jerry, Generator REX, Ben 10 si altele, acuma ai posibilitatea sa te intalnesti cu eroii tai preferati din desene animate chiar si pe portalul tau principal de Jocuri.



Jocuri Cu Impuscaturi - Armele sunt niste "jucarii" intersante, ne simtim sub hipnoza cand vine vorba de ele, iar jocurile cu impuscaturi sunt printre primele jocuri aparute vreodata, fie ca-ti place sa te joci impuscand baloane, dovleci sau inamici, in aceasta categorie de jocuri cu impuscaturi gasesti orice iti poti imagina.



Jocuri Cu Lupte -  Iata si cateva titluri de jocuri cu lupte pe care le poti juca aici:



- Lupta cu monstrii



- Karate cu Bugs Bunny



- Batman - Echipa Dubla



- Ninja Asasinul



Jocuri Cu Masini - Jocurile cu Masini sunt o nebunie in randul jucatorilor ele continua sa fie cele mai jucate jocuri chiar si astazi, cu o varietate mare jocuri cu masini, cujocuri.com nu iti da voie sa te plictisesti, sursa jocurilor cu masini fiind aproape nesfarsita !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu