miercuri, 9 noiembrie 2011

Ce Jocuri Online Poti Juca Pe CuJocuri.com Partea 2

Ieri am inceput o caracterizare a jocurilor online, ce pot fi gasite pe portalul de jocuri CUJOCURI.COM, astazi vom continua cu partea a 2-a.



Jocuri Dress-up - In ultima vreme fetele au primit mai multa atentie in materie de jocuri pe site-ul nostru, am adaugat o gramada de jocuri dressup, jocuri cu machiaje, jocuri de gatit, si o colectie "sanatoasa" de jocuri barbie. Cu ajutorul jocurilor dressup fetele isi pot exersa si imbunatati viziunea asupra vestimentatiei.



Jocuri Educative - Acest tip de jocuri sunt esentiale, oamenii sunt meniti sa evolueze. Inca din prima zi a vietii noastre pana in ultima invatam lucruri noi si ne imbunatatim calitatile si modul de viata. E un proces sanatos care nu se opreste niciodata. Jocurile educative ar putea juca un rol important in life style-ul nostru. Cu ajutorul jocurilor educative se pot invata exercitii matematice, se pot imbunatati cunostintele geografice. In principiu tot ce se invata la scoala, poate fi dezvoltat si cu ajutorul jocurilor educative.



Jocuri Indemanare - Indemanarea: Usurinta de a face un lucru ca urmare a unei bune deprinderi sau a unei inclinatii; iscusinta, abilitate, pricepere. La fel ca jocurile educative, jocurile de indemanare joaca un rol important in dezvoltarea personala.



Jocuri Logice - Unii oameni gasesc jocurile logice exact asa cum sunt; interesante. Daca iti place serialul House M.D si sa rezolvi tot felul de puzzle-uri, cu siguranta avem ceva jucarii pentru tine. Jocurile logice antreneaza intr-un mod sanatos mintea umana si duce gandirea la un alt nivel. Albert Einstein despre logica: Logica te va duce de la A la B. Imaginatia te va duce oriunde.



Jocuri Multiplayer - Au un succes enorm, daca esti la scoala in pauza sau la birou poti juca jocuri multiplayer impreuna cu colegii, amicii pentru ca e mult mai cool decat sa joci impotriva computerului. Unul dintre cele mai fun jocuri multiplayer online este chiar batranul Bomberman, Bomberman intotdeauna isi face treaba pana la capat. BOOM!



Jocuri Puzzle - Se pare ca pentru azi au ramas jocurile cele mai constructive. Va aduceti aminte de primele jocuri puzzle pe care le-ati jucat? Va amintiti cum arata punga cu piesele de puzzle, ce pareau ca nu vor fi terminate niciodata? Va amintiti satisfactia care v-a adus-o intr-un final rezolvarea puzzle-ului? Jocurile puzzle sunt un exemplu perfect pentru "ofera dragoste ca sa primesti inapoi", rezolva cu dragoste un joc puzzle si-ti vei primi portia de nu o vei putea duce.



Jocuri Sport - Sportul joaca un rol important in viata noastra de pamanteni, traim intr-o continua miscarea, suntem manevrati de nu-stiu-cati muschi, care functioneaza intr-o armonie perfecta cu mintea noastra care functioneaza intr-o armonie perfecta cu impulsurile sufletului nostru. Sportul poate fi vazut ca pe un cadou pentru corpul nostru care isi face treaba 24/24. Hai sa-l sarbatorim din cand in cand si pe el



Jocuri Strategie - Strategie - Ansamblu de operații și manevre, realizate în vederea atingerii unei victorii. Joaca-te jocuri de strategie, foloseste-te de vulnerabilitati ca sa fi victorios

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu