sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Cele Mai Noi Jocuri Cu Impuscaturi, Plus Surprize!

Salutare dragi jucatori. Ce mai faceti ? Stiu ca nu am mai scris de mult timp, insa fac tot posibilul sa scriu despre jocuri zilnic, sau macar o data la doua zile, pentru ca voi sa stiti tot ce se poate despre portalul cu Jocuri.



Astazi pe primul loc sunt fetele, pentru ca pot juca pentru prima oara in premiera jocuri barbie primu joc barbie de pe cujocuri.com este numit "Decorarea Cafenelei Barbie" si este un joc de gatit, in acest joc trebuie sa ornezi torturi cat mai frumos ca torturile sa fie gatite cat mai gustoase.



Se iau niste mafioti, cateva motociclete gramada de gloante si se obtine jocul zilei cu impuscaturi - "Nebunia Omului Stickman" - un joc cu impuscaturi 3D in care trebuie sa te feresti de gloantele inamicilor si sa folosesti la randul tau armele puse la dispozitie !



Daca iti place sa-ti testezi skill-urile de sofer si sa parchezi masini fara sa aduci daune in realitate, iti recomandam "Parcheza Masinile" , in acest joc de parcat masini trebuie sa conduci o ambulanta , o masina de politie iar celelalte masini te lasam pe tine singur sa le descoperi.



Chiar daca nu am vorbit pana acuma despre jocuri cu curse si daca iti place Italia si nu ai vizitat-o pana acum in acest joc cu masini vei avea ocazia sa conduci pe strazile din Italia. In "Cursa Italiana" mergi cu masina pe strazile din Roma sau Milano, si viziteaza cele mai frumoase locuri din aceasta tara. Pentru a castiga va trebui sa colectezi cat mai multe puncte si sa treci toate nivele. Alte jocuri cu curse gasesti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu