luni, 7 noiembrie 2011

Jocuri Online Pentru Fete

Saptamana aceasta jocurile sunt dedicate fetelor, avem multe jocuri surpriza pentru ele, la baza sunt chiar: jocuri dress-up si jocuri barbie (pentru prima oara pe site-ul nostru)

Jocurile Barbie sunt printre preferatele fetelor, iar incepand de saptamana aceasta pe siteul vostru preferat de jocuri avem si mai multe jocuri pentru fete, am adaugat o categorie noua "Jocuri Barbie", iar gheata este sparta de catre - Baia Barbie - in acest joc trebuie sa-ti scoti la iveala calitatile de designer, Barbie are o baie noua, dotata cu toate utilitatile, tot ce mai este nevoie acum este de designul ei!



Orice fata trebuie sa stie sa se macheze, chiar daca nu o face nu se stie niciodata cand e nevoie de putin machiaj. In general fetele sunt cele mai frumoase fara machiaj, insa trebuie sa fim realisti, si machiajele sunt frumoase daca sunt folosite ca atare, arata ca stii sa folosest machiajele in mod corespunzator, inainte de al aplica pe tine, incearca noul joc de machiaj - Macheaza Fata



Chiar daca incerci sa fi in rand cu moda sau nu, cu siguranta ai un stil anume de dress-up, incearca noul joc dressup  - Competitie in Moda -   Foloseste-ti creativitatea si sorteaza culorile in vestimentatie astfel incat sa realizezi o tinuta atragatoare!



Cu siguranta iti place ce este frumos, cu siguranta iti place sa te imbraci frumos. In urmatorul joc de dressup - Imbraca Demi Lovato - trebuie sa te ocupi de vestimentatia Super Starului Demi Lovato, aduna-ti toata incredearea si imbrac-o cat mai frumos, incat sa dea bine in atmosfera de la Hollywood !



Acestea au fost doar cateva din multele jocuri de fete care va sunt puse la dispozitie, nu uitati, daca aveti sugestii contactati-ne cu incredere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu