marți, 1 noiembrie 2011

Jocuri cu Armata - 300 de Spartani

Jocuri Online Gratis cu Arme si Tactici Militare



Azi o sa vorbim putin despre jocurile cu armata, unde adevaratele tactici se desfasoara. Sunt jocurile cu armata adecvate? Desigur ca sunt, daca armata ar fi fost ceva gresit, nu s-ar mai fi practicat, pe timpuri armata era obligatorie, astfel ca toti baietii cand isi terminau scoala erau inrolati in armata si se intorceau dupa luni bune de zile. Desigur, in zilele noastre armata nu mai este obligatorie, insa in continuare sunt multi baieti care isi doresc sa faca asta, motivele si castigurile sunt simple, curaj si satisfatie.



Jocuri cu Armata propuse de catre echipa cu Jocuri.

Cei 300 de Spartani



Spartanii au una dintre cele mai frumoase legende dintre majoritatea civilizatilor istorice. De aceea noi va punem la dispozitie un joc cu "Cei 300 de Spartani", joaca acest joc de indemanare si curaj, unde va trebui sa-i salvezi pe saracii sateni care au fost prinsi si legati in copac.

Adversari de Temut



Un joc de actiune in care trebuie sa demonstrezi ca esti mult mai capabil decat adversarii tai.Trebuie sa ai rabdare si indemanare pentru a termina jocul invingator.

Razboinicul Inaripat



Calatorind printre taramuri, in cautarea justitiei si a dreptatii impotriva celui care a distrus armata rebela. Inarmat cu un vultur, rezolva puzzle-urile si doboara baietii rai

Linia de Aparare 1942



Linia de Aparare 1942 este un joc de strategie si razboi in care esti comandantul armatei americane si ai ca principala misiune sa opresti atacurile armatei japoneze.

Arme in Desert



Rezista atacului fortelor inamice timp de 6 zile iar in acest timp fortele aliate vor anihila dusmanul care te ataca pe tine. Practic, tu esti cheia acestui razboi si doar tu poti sa invingi inamicii!



De asemenea, daca vrei mai multe jocuri cu arme, batai , poti incerca jocuri cu lupte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu