luni, 31 octombrie 2011

Jocuri Educative: Kaleidoscop, Aritmetica, Creioane

Salutare,



Astazi ne intoarcem cu noi recomandari. Se bine stie ca pana acum, ne-am jucat jocuri puzzle , insa noi va recomandam si cateva jocuri educative , pentru ca sunt frumoase si constructive.



Joc cu Kaleidoscop: In acest joc trebuie sa plasezi figurile preferate in zona de joc astfel incat sa formezi o imagine cat mai bogata si mai atragatoare.



Creionul Magic: In acest joc, trebuie sa folosesti creionul magic pentru pentru diferite actiuni, inainte sa incepi jocul cu creionul magic iti recomandam sa citesti instructiunile de pe pagina jocului!



Joc Aritmetica: Cine a spus ca aritmetica nu poate fi distractiva? In acest joc de artimetica, cu ajutorul mausului trebuie sa alegi operatia corecta. Jocul de artimetica este pe nivele, deci incepatori pot juca "easy-mode" iar cei avansati la nivelul "hardcore".



Invata Matematica: Antreneaza-ti mintea in acest joc de matematica adunand sau scazand datele, exerseaza pana cand incepi sa faci operatiile din ce in ce mai rapid!



Acestea au fost jocurile educative de astazi, pentru maine v-am pregatit jocuri logice , care vor aduce mai multe surprize odata cu lucrul mental, satisfactie garantata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu