marți, 25 octombrie 2011

Jocuri A - Z

Am inceput o noua saptamana in forta, avem jocuri peste jocuri si nebunia insasi incepe de la jocuri cu masini, se indreapta catre jocuri actiune si se termina cu jocuri sport.



Inca de cand s-a nascut site-ul nostru de jocuri, am avut o baza solida vis-a-vis de jocuri cu masini si de ce nu? jocurile cu masini tot timpul o sa fie in top "no matter what", fie ca acum iese un joc nou cu masini, peste 5 ani de zile tot o sa fie ok sa faci cate o cursa. Asa ca in acest caz, noi intretinem categoria jocurilor cu masini zi de zi pentru ca toata lumea sa fie fericita. Si ca sa va faceti o idee, o sa mentionez jocurile cu masini care au fost adaugate azi:



1.Soferul de Drifturi a spart gheata azi. Fie ca-ti place Tokio Drift, To Fast To Furious iti poti incerca talentul chiar in acest joc cu drifturi, cine stie poate asta e primul tau pas spre cariera de pilot de curse.



2. Camionul cu Bombe nu este mai prejos, daca-ti plac camioanele de genul monster truck, accidentele si umplutura de zgomot pe care o fac, atunci ai dat peste un jackpot, in acest joc poti sa conduci acest camion si sa arunci totul in aer cu lansatorul de bombe! Esti chiar in mijlocul razboiului!



3. Sarituri Extreme - Doar un alt super joc cu super masini, Sarituri extreme cu masina Monster Truck. Invata cum sa stapanesti o masina mare. Aici ai ocazia sa traiesti o senzatie extrema, atunci cand apesi pe pedala



Sa trecem acum la jocuri actiune, cele mai provocatoare jocuri sunt de actiune, asa ca am putea zice ca v-am pregatit foarte multe provocari care va vor aduce multa satisfactie. Si ce poate fi mai  de actiune decat un joc cu extraterestii care invadeaza planeta Pamant. Arata-ne cine e seful in Apararea Aeriana!



Si dupa cum ziceam terminam cu jocuri sport, iar cireasa de pe tort va fi un joc cu fotbal, iti place sportul rege ? Atunci acest joc este pentru tine. Poti juca si cu mai multi prieteni sau singur. Alege-ti echipa preferata si intra in joc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu