miercuri, 26 octombrie 2011

Jocuri cu Razboaie

Jocurile cu Razboaie de cele mai multe ori nu sunt violente si nici periculoase, mai degraba sunt competitive si distractive, cu toti ne amintim ca cele ma frumoase jocuri ale copilariei noastre sunt: razboi (jocul de carti) si altele asemanatoare. De asemeni, pe site-ul vostru favorit de Jocuri gasiti Jocuri cu razboaie intr-un numar generos.



Teroare in Masa este unul din multitudinea de jocuri cu razboaie pe care puteti sa-l jucati, in acest joc esti incarcat cu un arsenal cum James Bond ar muri sa aiba si niste inamici cum nici Rambo nu are. Regulile sunt simple, impusca cat mai multi inamici, fa cat mai multe punte si castiga gloria.



Razboi pe Hartie este un joc foarte simpatitic si distractiv, si nu se afla doar in categoria jocurile cu razboaie dar si in cea a jocurilor de indemanare. Ai un timp limitat in care trebuie sa-ti folosesti tunul pentru a aduce necaz asupra inamicului.



Cel mai iubit dintre jocurile cu bombe, este jocul care nu are nevoie de nici un fel de prezentare Bomberman Simpatic, cheamati prietenii si pregati-va pentru ca distractia este de partea voastra. Plaseaza cat mai multe bombe si demonstreaza-i lui Hitler ca nu a insemnat nimic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu